Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ryhaven
1403-0

I det vestlige Aarhus, for enden af en blind vej, ligger Ryhaven godt gemt. Masser af grønne områder og private haver giver gode muligheder for at opholde sig ude både alene og sammen med naboerne.

Afdelingen gennemgik i 2015-2017 en gennemgribende renovering. De gamle røde murstenshuse blev revet ned til soklen og nye, moderne huse blev bygget op.

Afdelingen indeholder huse i alle størrelser, og passer dermed både til enlige, par og familier. Til hvert hus hører et skur.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.


Boliginfo

Adresser

Ryhaven 1 - 113, 2 - 112,
8210 Aarhus V

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

124

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-4

Størrelser

31-104 m2

Husleje

3472-8947 kr.

Indskud

6200-19400 kr

Ventetid

Ikke angivet

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk